Voldoening

(dec 2017) 

Ana Hulsebosch

Alweer bijna 4 jaar geleden waren de vorige verkiezingen, de volgende staan voor de deur.
Politieke partijen gebruiken deze laatste maanden voor de nieuwe verkiezingen om te inventariseren wat zij bereikt hebben. De nog openstaande punten worden geëvalueerd: zijn zij nog actueel of worden zij vervangen door nieuwe? Stap voor stap komen de nieuwe verkiezingsprogramma’s tot stand.
Raadswerk vergt veel tijd en energie. De tijd die je investeert zie niet altijd terug in het behaalde resultaat. Toch geeft het veel voldoening, je zet je in voor de samenleving, voor de leefbaarheid van je gemeente. Je spreekt bijzondere inwoners, betrokken organisaties en ambitieuze bedrijven. Zeker als je wel je doelen behaald is dat fantastisch. Het delen van meningen en bedenken van oplossingen met je partijleden is eveneens een boeiend proces.
Rhenens Belang is uiteraard ook bezig met haar verkiezingsprogramma, site en verkiezingslijst. Vooral het laatste valt niet mee, er zijn veel mensen die Rhenens Belang een warm hart toedragen, vierkant achter de partij staan en op ons stemmen. Hier zijn wij dankbaar voor. De partij kan alleen voortbestaan als er enthousiastelingen zijn die ook bereid zijn in de raad de RB standpunten uit te dragen en ervoor te vechten.
Wij zijn op zoek naar inwoners van onze prachtige gemeente die graag de handen uit de mouwen steken en zich inzetten voor onze partij en Rhenense samenleving.
Rhenens Belang is een liberale en progressieve partij, waarbij respect voor elkaars mening, openheid en transparantie de basis is. Dit weerspiegelt zich ook in onze interne overleggen en besluitvorming.
Ben u liberaal en progressief? Wilt u zich inzetten voor de leefbaarheid van uw gemeente? Wilt u niet vastzitten in een landelijke ‘harnas’? Ziet u dingen die anders zouden kunnen in de gemeente? Onderschrijft u de standpunten van Rhenens Belang? Dan is het raadswerk echt iets voor u!
Neem contact met ons op (info@rhenensbelang.nl) voor een persoonlijk gesprek, uiteraard geheel vrijblijvend.
Dank u wel voor uw steun en ook in 2018 en verder kunt u op ons rekenen.
Wij wensen u een bijzonder mooi Nieuwjaar!